Një djalë i vogël 5 muajsh qëndroi për dy ditë pranë trupit të pajetë të nënës së tij. I vogli kishte qëndruar për dy ditë pranë trupit të nënës së tij në divan.

Kur e gjetën ai ishte i dehi dratuar dhe i urirtur. Si raporton ”The Evening Times” të voglin e kanë dërguar në spital dhe për fat të mirë shpëtoi.

Of ic erët e pol ic is ë u tro ndit ën kur zbuluan foshnjën e saj pesë muajshe, Declan Junior, të shtrirë pranë trupit të pajetë të nënës së tij.

Nëna e re vetëm 19 vjeçe ishte larguar nga shtëpia e të dashurit të saj bashkë me djalin. Nëna e 19 vjeçares kishte dy ditë që e telefononte dhe pasi nuk ishte përgjigjur, kishte kuptuar se diçka nuk shkonte.

Më pas u zbulua se 19-vjeçarja kishte ndërruar jetë nga disa ndër l.ikime që kishte pasur pas Diabetit të tipit 1. Nga kjo sëmundje ajo kishte vuajtur, që në moshë të re.

Burimi: The Evening Times/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *