Ditë më parë ndërroi jetë Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e di agnos tikuar me sëmundjen L eukemi A kute.

Megjithëse kishte iniciativa për të mbledhë para për shërimin e saj, ajo nuk arriti ta mund këtë sëmundje. Është motra e saj, Deniza Ibrahimi ajo e cila ka njoftuar se paratë e mbledhura për shërimin e saj, janë tran sferuar në Fondacionin Labinot Tahiri.

“Me kete postim deshiroj te ju tregoj se e gjithe shuma “32.340.00” € e cila ishte ne bank eshte transferuar ne FONDACIONIN HUMANITAR LABINOT TAHIRI me shpres se e gjithe shuma do te perdoret per njerzit te cilit kishin nevoj.”, ka shkruar mes tjerash ajo në njoftim.

Njoftimi i saj i plotë:

Pershendetje familjar miq dhe koleg. Faleminderit te gjithve per ngushellimet dhe ak sionet te cilat i keni organizuar per ndihmen e motres time

Mbas te gjitha shkrimev dhe telefonatav te shumta u detyrova qe ta beje kete postim per te ju treguar qe te gjitha materialet monetare te cilat u grumbulluan per motren time Valentina Ibrahimi e cila ishte e diag nosti fikuar me LE UKEMI AK UTE dhe para pak ditesh nderroi jete duke mos mundur te arrij ope
racionin. Motra ime e la kete bote duke u dhene nje mundesi personav te tjer te cilet kan po kete semundje. Me rrespekt familja Ibrahimi. Valentina Ibrahimi mendon per juve edhe me shpirtin e saj ne parajs.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *