Ajo së fundmi u kthye nga Turqia ku bëri operacionin e saj të dytë te të pasmet.

Jemma Lucy ishte në humor të mirë për të treguar rezultatet derisa kishte dalë për tu relaksuar.

Ylli reklamoi linjat e saj me një kostum të ngushtë dhe transparent.

29 vjeçarja nuk kishte të brendshme dhe reklamoi gjoksin dhe të pasmet shumë se.ksi.

Shiko Fotot:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *