Të gjithë prindërit e dinë, është gjithmonë shumë stre.suese kur fëmija s.ëmu.ret ose l.ënd.ohet.Ky është rasti i Lydia, vajzës 3-vjeçare të Kylie dhe Tony Cravens. Shëndeti i 3-vjeçares u për.ke.qësua shumë, pasi fitoi një alergji nga një kuti kozmetike për fëmijë të cilën e kishin blerë për të.

Çifti, nga Illinois, SHBA, tani duan t’i paralajmërojnë të gjithë prindërit, pas vogëlushja e shkretë pë.soi ënjtje të syve, flluska dhe skuqje nëpër trup.Kylie dhe Tony publikuan paralajmërimin e tyre në faqen Love What Matters, duke thënë se prindërit duhet të jenë të kujdesshëm kur është fjala për lodrat e fëmijëve

Share

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *