42 vjecarja kërkon burrë tek Tv KLAN: Jam nga Tirana, jam e vi*gjër kam jetuar me mamin e dua për shtëpi burrin!
Çi fti kry en marr ëdhënie para derës së shtëpisë në Kamzë…(VIDEO)

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. shty pe në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video e plotë e lajmit !

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”, tha Vera.shty pe në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video e plotë e lajmit !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *