Të bëhesh me motër apo me vëlla është një gëzim i madh, por historia që do të kujtojmë sot është shumë e trishtë dhe e dhimbshme.

Një djalë i vogël i sëmurë tha se nuk do të ikte nga kjo botë pa puthur motrën e tij, pasi të lindte. Djaloshi
Bailey Cooper kishte vetëm një dëshirë para se të vdi ste, të puthte motrën e tij të vogël të porsalindur.

Dhe ashtu ndodhi, pas shumë kohësh këtë histori e ka treguar babai i tij. Ai ka thënë se djali i tij ishte shumë i fo rtë dhe se vetëm buzëqeshte pavarisht se po vuante shumë.

Duke e mbajtur fort në krahët e tij motrën e tij, djali i vogël u tha prindërve një fjali pik ëlluese: “Do të doja të kisha qëndruar por është koha që unë të shkoj”. Unë do të bëhem engjëll mbrojtës i tij. ”

Disa ditë pasi motra e tij lindi ai ndërroi jetë. Babai i tij thotë se djali i tij vetëm 9 vjeç dha sh pirt duke qeshur dhe ua la amanet që të kujdeseshin për motrën që aq shumë e deshi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *