Myrvete Kurtishi është aktorja e njohur e teatrit, e cila ka luajtur qindra role kryesore në shfaqje të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Aktorja e Teatrit të Gjakovës, konsiderohet si një nga më të mirat e të zonjat në fushën e dramës dhe jo vetëm.

Myrvetja, ka luajtur edhe në komedi, e madje bëri shumë emër tek publiku i gjerë përmes serialit “Familja Moderne”.

Në serialin e shumë popullarizuar, ajo luante rolin e “Drites”, nënës së katër fëmijëve.

Në jetën private, Kurtishi nuk ka qenë asnjëherë e martuar, shkruan “Kosovarja”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *