Adelina Tahiri..Thotë se…: “Burrat shqiptarë nuk mund të mbajn familjen e tyre, lerë më gruan”
Këngëtarja e njohur, Adelina Tahiri e cili është e martuar me burrin maqedonas ka kritikuar burrat shqiptarë. Adelina
U shpreh se ata nuk mund të mbajn familjen e tyre lerë me gruan.Burrat shqiptarë janë dembela, nuk mund ta mbajn familjen e tyre lere më një grua tha Adelina Tahiri. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *