Blaise Pascal kishte thënë se “dashuria nuk ka moshë; ai ende po lind ”, dhe dy zogj dashurie me 50 vjet diferencë moshe sapo e kanë provuar atë; një çift i pazakontë që ka qenë subjekt i shumë debateve në mediat sociale. Duhet thënë se ky hendek moshe ka mjaft për të shqetësuar opinionin publik.
Milijana Bogdanovic është 21 vjeç dhe i dashuri i saj Milojko Bozic është 74 vjeç . Lidhja e tyre ka tronditur më shumë se një, duke pasur parasysh ndryshimin e moshës mes tyre . Por çifti duket se jeton një histori idilike dashurie dhe dy të dashuruarit kanë vetëm një dëshirë, ajo është të jetojnë së bashku për pjesën tjetër të jetës së tyre, siç raportohet nga gazeta britanike Mirror .

Një çift si askush tjetër
Milijana u takua me Milojkon për herë të parë kur ai ishte i sëmurë. Ai vuante nga dështimi i zemrës dhe ajo shkonte në shtëpinë e tij për t’u kujdesur për të, ashtu si të gjithë në lagje. Prej andej, mes tyre lindi një histori dashurie dhe ata përfunduan duke formuar një çift, i cili nuk i magjepsi të afërmit e tyre , veçanërisht ata të gruas së re.

miljana
Milijana 21 vjeç dhe Milojko, 74 vjeç. Burimi: amomama
Milojko është babai i tre fëmijëve, përkatësisht 40, 35 dhe 30 vjeç, dhe duket se ka jetuar jetën e saj në maksimum, ndërsa vajza e re është ende në moshën më të mirë. Një diferencë moshe 50-vjeçare nuk është e parëndësishme , për më tepër, ai kurrë nuk mendoi se një grua e moshës së tij dhe e bukur përveç kësaj, mund ta donte atë.

“Ai nuk ka nevojë për via gra”
Pavarësisht kritikave që çifti ka pësuar, e reja duket entuziaste për marrëdhënien e saj me të zgjedhurin e zemrës së saj. Ajo thotë se nuk kanë kurrë kohë për të pushuar në shtrat dhe i dashuri i saj është shumë aktiv sek sualisht . “Ne bëjmë dashuri pothuajse çdo ditë; Unë nuk e shoh se çfarë është e çuditshme në lidhje me të. Por meqenëse Milojko kishte operacionin e tij në zemër, unë duhet të shkoj në shtrat ngadalë. Por ai është si një i ri kur bëhet fjalë për sek sin; ai nuk ka nevojë për via gra . Ajo tha.

Çifti planifikon të martohet
Çifti u shfaq në emisionin serb të realitetit “Çiftet” ku prishën romancën. Gruaja e re pranon që ka një dobësi ndaj burrave të moshuar dhe se tërhiqet shumë pak nga të rinjtë e moshës së saj, edhe pse kishte një lidhje brenda natës me një burrë 35 vjeçar. Ajo thotë se preferon Milojkon dhe ka në plan të martohet së shpejti me të.

miljana1
Të dy kanë një lidhje dashurie. Burimi: Pasqyrë
Në lidhje me këtë, e reja deklaron: “Ne kemi përgatitur pothuajse gjithçka. Unë do të vesh një fustan të bardhë që rrjedh dhe mezi po pres. Do të jetë një martesë madhështore ”. Dhe pavarësisht rrëshqitjes sek suale të Milijanës, çifti duket se është i vendosur të bashkohet për jetën dhe të krijojë një familje dhe gjithashtu të ketë fëmijë.

miljana2
Çifti planifikon të martohet. Burimi: Pasqyrë
Pavarësisht nga mosmiratimi i të afërmve të tyre që kundërshtojnë martesën e tyre, Milijana dhe Milojko nuk do të lejojnë askënd të ndërhyjë në bashkimin e tyre dhe t’i ndalojë ata të jetojnë lidhjen e tyre të dashurisë.

A është pengesë diferenca në moshë në një çift?
Sipas sociologut Pascal Duret , çiftet me një diferencë të madhe moshe janë shqetësuese. “Këto aleanca janë të turpshme sepse prishin një nga idetë kryesore të romantizmit:” Ata jetuan të lumtur deri në fund të ditëve të tyre, “thotë eksperti. Ai shton në lidhje me këtë se diferenca në moshë mund të paralajmërojë ndarjen, veçanërisht kur njëri prej partnerëve është mjaft i rritur për të qenë prind i tjetrit. Kërkoni për rehati financiare, krizë të moshës së mesme … Shpesh, këto çifte janë viktima të paragjykimeve që nuk pasqyrojnë realitetin , beson sociologu.

Psikologu, Joan Garriga sa i përket tij, nënvizon se burrat dhe gratë që kryejnë një diferencë të madhe moshe, kërkojnë shumicën e kohës “paqen dhe qetësinë dhe sigurimin e një forme të caktuar të stabilitetit. “.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *