Mesa duket imagjinata e papërmbajtur i ka rrëzikuar shëndetin një vajze nga Kolumbia.

Raportohet se Diana Martinez, 22 vjeç, futi një patate në va.ginën e saj për të parandaluar shtatzëninë por kjo u shoqërua me një pasojë të rëndë për trupin e saj.

Mesohet se prej lagështisë patatja nisi të lëshojë sythe brenda va.ginës. E reja u alarmua kur pas se rrenjët po dilnin nga v.agina e saj dhe ndiente dhimbje të forta barku.

“Mami më ka thënë dikur që për të shmangur shtatzënitë e padëshiruara, mund të fusja një patate”, – ka thënë vajza.
Vajza e mbante pataten brenda va.ginës prej 2 javësh. E pas ndihmës që i dha një infermiere e lagjies për të nxjerrë pataten, Diana iu drejtua menjëherë spitalit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *