Ne nje emision i cili po mbahet ne spanje ve ne siklet mysafiret.. Ai cdo musafir qe ftone i provokone ne menyre te ndryshme se fundmi ka pasur mysafir nje modele dhe i ka thene asaj qe te dale dhe te i hyp permbi atij.. Por pas emisionit kane ndodhur shume gjera tjera vertet te habitshme. Dihet qe ne saje te ketij emisioni dueht te ruhet etika po keta dy nuk u permbajten. …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *