Një ak sident i rë ndë ka ndodhur mesditën e sotme në qendër të qytetit të Shkodrës. Ngjarja ka ndodhur në sheshin pranë Radio Shkodra, ku siç edhe duket nga pamjet një makinë ka përp lasur një nënë bashkë me dy fëmijët e saj.

Fakti është se ato po kalonin në vijat e bardha, por drejtuesi i mjetit nuk i ka vënë re fare dhe i ka marrë përpara. Raportohet se nëna është pla gosur, ndërsa dy fëmijët kanë marrë dëmtime të lehta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *