Pasditen e djeshme një ngjarje e r ëndë ndodhi në rrugën “Demokracia” në Kamëz ku h umbi jetën një 22-vjeçare dhe u pl agos shoferja 19-vjeçare Denisa Doku e cila po drejtonte mjetin tip “Smart”. Dy vajzat, Alida Spahiu dhe Denisa Doku, ishin kunata me njëra-tjetrën dhe po udhëtonin me “Smart” kur papritmas ky udhëtim u kthye në një tr agjedi. Kjo pasi 19-vjeçarja Doku hyri në rrugën “Kongresi i Dibrës” duke hu mbur kontrollin dhe më pas u përp las me një mjet tip “Mercedes Benz E Clas”, i cili vinte në anë të kundërt.

Në lidhje me këtë ngjarje policia ka arr estuar 19-vjeçaren Denisa Doku për veprën pe nale “Shkelja e rregullave të Qarkullimit Rrugor”, e cila po drejtonte makinën tip “Smart” natën e aks identit me pasojë vd ekjen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *