Të gjithë konkurrentët e “Për’puthen” ishin të shtunën të ftuar në emisionin “Shiko Kush Luan”, ku dhanë shumë spektakël.

E siç e ka bërë tr aditë Luana Vjollca, pas emisionit është edhe “AfterParty” ku u bëhen disa pyetje pikante të ftuarve.

Fationi ka dhënë përgjigjet e tij dhe është ngac muar shumë me pyetjet që i kanë bërë. Atij i është kërkuar që të zgjedhë mes “Anës 1 dhe Melisës” dhe ai zgjedh të dyja.

E pyetur se më mirë “se ks apasionant apo dashuri me përqafime?”, ai tha “normal që se ksi”. Për Anën 1 ai tha se është “gocë e mirë”, ndërsa për Melisën thotë “gocë se ksi”.

Intervista e plotë:

Brune apo bionde?

Zeshkane

Më e gjatë apo më e shkurtër se ti?

Mesatare

E bukur apo e zgjuar?

Ti ketë të dyja

Seks pasionant apo dashuri me përqafime?

Normal se se ksi

Se ks në darkë apo në mëngjes?

Është më i bukur në mëngjes

Ana e parë apo Melisa?

Të dyja

Plotëso fjalinë: Ana e parë për mua është…

Një gocë e mirë

Plotëso fjalinë: Melisa për mua është…

Një gocë se ksi

Plotëso fjalinë: Nga “Për’puthen” do ikja nëse…

Do përputhesha

Plotëso fjalinë: Vajza perfekte për mua ka…

Duhet të jetë shumë inteligjente

Tre cilësi të partneres ideale…

Shkathtësi, të ketë karakter shumë të fortë, të jetë gocë e zgjuar.

Takimi që më ka pëlqyer më shumë deri tani ka qenë me…

Me Fationin

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *