Ana dhe Melisa kanë “nxehur” atmosferën në “Shiko Kush Luan”, ndërsa kanë dhuruar disa momente kërcimi seksual.
Vajzave iu ofrua nga një balerin, por Ana, në vend të balerinit zgjodhi Atdheun. Mes tyre ka patur takime që kanë shkuar shumë mirë dhe kiminë e treguan edhe në “Shiko Kush Luan”.

Ajo i dhuroi një kërcim shumë sensual e joshës në prehër, ndërsa në një moment i hoqi dhe këmishën.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *