E ftuar në emisionin e “Ardhmja është vajzë”, këngëtarja e njohur ka rrëfyer për periudhën më të vështirë të jetës së saj, për të cilën është shprehur se dëshiron ta fshijë nga kujtesa.
“Kur është ope ru ar mami kemi qenë në Greqi dhe mbaj mend që nuk kishim lekë për të paguar o peraci onin. Dhe babi sigurisht e ka pasur të vështirë op eraci onin para pesë vitesh sepse kishte një ulçerë shumë të madhe dhe nuk dinim se si ishte situata. Ka qenë një periudhë që e ka përjetuar shumë keq dhe nuk dua ta kujtoj fare, dua ta fshij nga memoria” – ka thënë Anxhela Peristeri, e cila edhe është përlotur gjatë intervistës.

Për më tepër, këngetarja ka treguar se i është dashur të punojë që në moshën 15-vjeçare, e madje për një periudhë të gjatë ka qënë e vetmja e punësuar në familjen e saj.

Mirëpo këto situata të vështira e kanë bërë më të forte Anxhelën, e cila sot është një nga artistet më të suksesshme të skenës shqiptare, e cila ka fituar disa çmime të rëndësishme. Ajo ka pasur një mesazh motivues për të gjithë fansat e saj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *