Ibrahim Avdija nga Gjakova është di agn ostikuar me tum or meta statik dhe ka nevojë për ndihmë që të trajtohet jashtë vendit, përkatësisht në Turqi.

Për 24-vjeçarin, deri më tani të gjitha shpenzimet për sëmundjen e tij janë kryer nga familjarët dhe të afërmit e tij në Kosovë, por tani atij i duhet ndihma edhe e njerëzve bamirës.

“Në pamundësi të përballjes dhe mbulimit të shumë prej 40 mijë euro për trajtim në Turqi, kemi mbetur të detyruar të kërkojmë mbështetje financiare të familjarëve dhe njerëzve bamirës”, thuhet në njoftimin ku kërkohet ndihmë nga familjarët e tij.

Kontributin e juaj mund ta bëni online përmes PayPal, xhirollogarisë në NLB Bank, agjencive të transfereve apo duke dërguar SMS në Vala. Po ashtu, te parku i qytetit, përballë Hotel Pashtriku nga ora 12:00 deri ne ora 20:00.

Emri dhe mbiemri: Arbër S. Avdija [vëllai i Ibrahimit]
Xhirollogaria: 1704-0185-0127-9932
Banka: NLB Bank
IBAN: XK05-1704-0185-0127-9932
SWIFT/BIC: NLPRXKPRXXX

Dërgesa përmes Western Union & MoneyGram, në emër të Arbër S. Avdija [vëllai i Ibrahimit] SMS në Vala te numri i telefonit: 55103

Mundësia e kontaktit përmes numrit të telefonit të Arbër S. Avdija [vëllai i Ibrahimit]: +383 43 991 027

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *