Emision mjaftë interesant ka qenë këtë javë n’Kosovë Show.

Plotë batuta e gallata, e madje edhe skena interesante ka pasur aty.

Se sa sklekla dhe cka ndodhi konkretisht e cka tha këngëtarja shiko poshtë videon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *