Jo me kot kemi thënë që “Per’Puthen” është kthyer në një fenomen. Konkurrentët e saj kalojnë në “sitën” e publikut dhe nuk i shpëtojnë reagimit të ashpër të tyre.

Së fundmi, përdorues të shumtë kane ndarë në rrjet një foto ku shfaqet Arjoni i shtrirë në shtrat me një vajzë, për të cilën pretendohet se është Ana e parë. Sipas përdoruesve, fotot janë publikuar nga vetë Arjoni. Këto pamje, bien ndesh me rregullat e emisionit, i cili ndalon qartë takimet jashtë studios.
Në lidhje me rastin ka reaguar dhe faqja zyrtare e “Për’Puthen” ne Instagram, ku citon se dita e nesërme do t’i dedikohet plotësisht “skandalit” të fotove. Nuk dihet vërtetësia e imazheve dhe gjithçka pritet të sqarohet në studio, ku nuk përjashtohet eliminimi i konkurrentëve të përfshirë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *