Shkodra ka humbur sot një muzikant dhe burrë të mirë! Mësohet se artisti Sokol Marku ka humbur jetën pas infektimit me COVID-19.

Mësohet se prej një muaji, 62-vjeçari ishte duke luftuar ndaj Covid-19 në Turqi, por nuk ia ka dal të fitonte këtë betejë. Për 5 vite, prej vitit 2009 deri në 2014, Sokol Marku ka drejtuar shkollën e muzikës në Shkodër “Prenk Jakova”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *