Dua te tregoj nje ngjarje qe me ka ndodh me kuantin tim,i kemi shtepit afer dhe si zakonisht kur nuk eshte gruaja e tij ai nese ka ndonje nevoj me therret mua, un atë e shikoja si vellaun tim..mirepo ai me kishte shikuar vetem per se;ks,..nje dit se kishte gruan ati dhe me ftoi qe tia rregulloj shtratin sapo hyra ne dhomen e tij ai me hodhi ne krevat, me hypi mbi dhe…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *