Dy motra nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë dhënë një leksion të madh botës.E themi këtë, pasi ato kanë dhuruar njërën prej veshkave të tyre për dy të huajave, pasi babai i tyre u nda nga jeta pasi nuk mundi të kryente tran/splantin e këtij or/gani. Mediat amerikane shkruajnë se Bethany dhe Hannah Goralski i kanë dhuruar veshkat në një hapësirë kohore 24 orë larg njëra-tjetrës.24 vje çarja Hannah ka thënë:

Babai im gjithmonë na thoshte ti ndihmonin të tjerët. Njohja e shumë njerëzve që kanë nevojë për transplant veshke më shtyu që të dhuroja veshkën tim. Po ashtu e ditur bëhet se babai i tyre, Mark Goralski, vd.iq në shtator 2018 pasi nuk arriti të bënte tran/splantin e veshkave. Ndaj edhe në nder të tij, dy motrat kanë bërë veprimin e jashtëz/akonshëm dhe human.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *