Një baba a bu z iv ka mbyllur vajzën e tij brenda një kafazi metalik si shenjë ha   k mar rje ndaj ish bashkëshortes së tij.

Ai i ka dërguar bashkëshortes fotografitë e vajzës në kafaz.

Xu Ting e raportoi a bu z im in e në familje në polici por ata ia vunë fajin s t resit që kishte bashkëshorti.
“Më thanë që burrat janë të s tr esuar dhe gratë duhet ta marrin në konsideratë këtë gjë. Po l icët janë meshkuj gjithashtu dhe duan të ndihmojnë burrat e tjerë,”-tha ajo. “Ai a b  u z on te shpesh me mua dhe sa herë telefonoja p olicinë më bënin kr i tika dhe më jepnin leksione edukimi.”
Imazhet e fëmijë 20 muaj brenda ka fazit të qenve dhe një tjetër ku babai i ka vendosur këmbën në fytyrë janë bërë virale në mediat sociale.

Vajza ka jetuar me babain e saj Xu Qian, që pas divorcit me Xu Ting.

Autoritetet kanë nisur h etimet, pas publikimit të fotove të foshnjës së d hu n uar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *