Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar në emisionin “Shiko kush Luan”, drejtuar nga Luana Vjollca.Gjatë emisionit, në një nga rubrikat, Mihrijes iu shfaqen në ekranë 3 personazhe nga estrada.Xeni, Ilir Shaqiri dhe Dani ishin emrat mes të cilëve Mihrije Braha duhet të zgjedhte se me cilin të darkonte, të martohej dhe njërin te eliminonte, e në rast se këngëtarja jepte një përgjigje, fitonte 10 pikë.

Por, në një moment ajo thotë:

“Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova, si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”Pavarësisht kësaj ajo u përgjigj duke thënë se me Danin do martohej, do darkonte me Ilir Shaqirin, dhe eliminoi Xenin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *