Bora Zemani dhe Donald Veshaj janë ndër çiftet më të komentuara të showbizz-it shqiptar.

Dyshja e famshme u pérfolën për një ndàrje, por pas pak kohësh i zgjidhën pròblemet dhe u kthýen në krahët e njëri-tjetrit, më të dashuruar se kurrë.

Atmosfera e festave ka trokítur edhe në shtëpinë e moderatores bukuroshe.

Ajo ka postuar një video në ‘Instagram’ teksa tregon pemën e zbùkuruar me rastin e festave.

Bora ka zgjàtur dorën për të pérkédhelur drerin e bardhë, por menjëherë pas saj, dorën e ka zgjàtur edhe Donaldi që ka dashur të bëjë të njëjtin veprim.

Pasi janë zénë një còpë herë, se kush do ta përkédhélte drerin, Donaldi e kàp dhe e héq fare nga pema, ndërsa dëgjojmë Borën të thotë përse po e héq dhe ténton t’ja màrrë nga dora dhe ta vendosë sërish në pemë.

Sigurisht që ky epísod na shkríu së qeshuri…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *