“Burri ishte lën duar duke punuar ne një shtëpi, punëtori i ti erdhi me kamionët për te me treguar dhe marr qe te shkojmë se bashku ne sp iital, i thash qe te futet brenda deri sa te ndërrohem”“Unë isha duke u ndërruar papritur ai e hap deren, ai me tha me fal se nuk e dita, une i thash futu brenda se ketë e dua, ishte ndjenjë e mreku llueshme…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *