U martova ne moshe te re. Ishin prinderit ata qe zgjodhen burrin e jetes sime. Ne fillim te marteses ishte gjithqka e mrekullueshme. Kalonim shume mire se bashku..Im burre ishte shofer i drejtorit te nje ndermarje shuem te njohur neate kohe dhe shpesh me drejtorin udhtonte ne shtetet fqinje. Kishte raste kur nje jave nuk ishte ne shtepi,dhe kur vinte ishte i lodhur nuk me kushtonte vemendje fare.. Mua me duhej te jetoja ne bashkesi familjare te burrit tim.. Nje fqinj imi,i cili ndodhej..……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *