Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak stërvitje, enigmat janë ndoshta mënyra më e mirë për ta mbajtur atë funksionues deri në përsosmëri. Mos përdorja e trurit tuaj rezulton shumë në dobësim dhe sigurisht nuk dëshironi që kjo të ndodhë.

Të punosh me trurin tuaj mund të jetë e veshtirë në fillim, por kur të merrni përfitimet e mëvonshme, do kuptoni se ia ka vlejtur çdo përpjekje.

Një ndër këto enigma është edhe kjo që shihni në figurë. Gjeni se cila nga gotat mbushet e para me ujë.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Gota F do të mbushet e para me ujë. Uji që zbret nga gota L mund të shkojë njëkohësisht në gotën H dhe F, por tubi i H është i bllokuar, kështu që uji shkon direkt tek F.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *