Ditën e sotme në emisionin “Përputhen” u transmetua takimi i parë mes Ana Kaurit dhe Elvisit( Loco). Që ditën e djeshme që u shfaq pjesa e parë e takimit u duk se takimi i tyre po shkonte shumë mirë dhe njohja është në rrugën e duhur. Gjatë bisedës, dyshja u thellua në tematika tepër interesante, që dërguan deri në detaje intime. Ana pyeti Elvisin se si e dëshiron një femër, ndërsa djali e kishte përgjigjen shkurt dhe qartë:

“Zonjë në rrugë dhe bushtër në shtëpi”.

Ndërkohë këtë mendim ndanë edhe konkurrentët e tjerë vajza, Ana , Tea dhe Sindi dhe nuk mund të mungonte mendimi i opinionistit, Arjan Konomi i cili ishte dakord me ketë

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *