Mund të mos e keni parë kurrë më parë por një dasmë sirenash është realizuar me të vërtetë me një bisht.

Kjo mund të jetë një mënyrë për të siguruar që festa ose dasma juaj të dallohet në mesin e të gjitha dasmave në botë.

Dhëndër dhe nuse sirena që pozojnë për kamerën me bishtin e tyre notues duket shumë e çuditshme por në të njëjtën kohë edhe e bukur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *