Është zbardhur dë shmia e punonjësit të Policisë, i cili ka që lluar me ar më 25-vjeçarin Klodjan Rasha në zonën e Laprakës në Tiranë. Efektivi është shprehur se i ka bërë thirrje disa herë të riut që të nd alonte, por nuk ka pranuar, dhe për këtë shkak e kanë ndjekur.

“Isha turni i tretë dhe isha në punë. Ishim për patrullim në zonë, e kemi parë duke lëvizuar jashtë orës policore, përveç kësaj na ngjalli edhe dy shime. I komunikuam që të nda lonte por nuk pranoi, nisi të na kër cën onte. Teksa u përpoqëm ta ndalojmë, ai vrapoi. Kam njoftuar fillimisht sallën, dhe më pas e ndo qëm nga pas duke i bërë vazhdimisht thirrje që të nd alonte”, mësohet të ketë deklaruar efektivi i Shqiponjave.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *