Një 37-vjeçar nga Elbasani ka hu mbur jetën si pasojë e koronavirusit ditën e sotme në një spital Covid në Tiranë. Mësohet se nuk kishte sëm undje bashkëshoqëruese.
Gjendja e tij shëndetësore u rëndua 10 ditë më parë dhe për pasojë nd ërroi jetë mëngjesin e sotëm.
I riu punonte në kombinatin metalurgjik pasi kishte mbaruar studimet për bio- kimi. Një person që kishte pasion jetën aktive dhe tatuazhet, madje dhe vetë kishte bërë disa të tillë.
Po gjatë këtyre orëve ka nd ërruar jetën dhe një 73-vjecar nga Elbasani për shkak të Covidit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *