Nje pjese e madhe e autostrades “Kalifornia 1” ka rres hqitur në oqean si pasoje e nje stuhie te forte që solli shi dhe borë.

Zyrtaret e departamentit te transportit ne Kaliforni thonë se mbetjet rane mbi autostrade çka beri qe infrastruktura të deshtoje. Of iceri i patrulles rrugore John Yerace ishte ne zonen ku ndodhi inc identi.

Ai njoftoi me urgjence dhe tha : “Ky seksion i autostrades ka rënë ne oqean”. Me poshte keni fotot nga ngjarja :

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *