Nuk eshte hera e pare qe kengetare qe kendojne ne dasma te perballen me sit uata te papritura aty.Një nga këngëtaret e njohura të muzikës popullore, Romina Aliaj, ishte e ftuar në emisionin “Ora Verore”, Rtv Ora, ku ka folur per eksp eriencat e saj nëpër dasma.Këngëtarja e muzikës popullore ka folur edhe për jetën personale, ku ka rrë fyer se është single, por gazetari e ka pyetur nëse e nga cmojnë kur këndon nëpër dasma.

Romina ka ndarë një histori, të cilën e ka konsideruar si “tm err”, pasi ka qenë dhëndri ai që e ka nga cmuar.“Më ka ndodhur me dhëndrin, është një tme rr! Më ndodhi që më shikonte dhëndri ditën e dasmës, nuk m’i ndante sytë dhe u ndjeva shumë keq, nusja e pa të gjithë sit uatën. Mundohesha të ktheja kurrizin, të këndoja nga nusja dhe njerëzit, situatë e si kletshme”- U shpreh Aliaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *