Një 23-vjeçar shqiptar ka gjetur vd ekjen trag jikisht në një ak sident automobilistik në New York, SHBA.

qirinj
I riu është Eri Cakoni, i cili ka qenë duke shkuar në punë bashkë me një mikun e tij kur është aksi dnetu ar. I riu jetonte në Amerikë me familjen e tij, motren dhe nënën, të cilat tashmë janë të pikëlluara nga largimi tr agjik i djalit të vetëm.

Pas kësaj ngjarje tr agjike, familja kërkon që të sjellë trupin e të riut në Shqipëri. Për këtë është krijuar një fondacion online ku çdokush mund të kontribuojë sa të mundet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *