Të gjithë e mbajnë mend si një nga gazetarët që jepte lajmet në “Zjarr” me gjo.ksin jashtë, duke i nxjerrë të gjitha.
Por çfarë ka ndodhur tani me Enkihn? Tashmë Enki nuk punon më në “Zjarr Tv”, por vazhdon që të jetë shumë e komentuar, ku së fundmi mediat italiane kanë shkruar për të.

“Fotografitë e saj të fundit e tregojnë atë me pushime, midis detit dhe vendasve. Enki e bukur nuk ndalet së kapuri vëmendjen për format e saj bujare dhe gjithashtu për rrobat gjysmë të zhv eshura: si për të thënë, ujku qimen e ndërron, por zakonin s’e harron”, thuhet në artikullin e cronacaqui.it ndër të tjera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *