Mozzik, vazhdon të jetë një nga personazhet më aktiv në rrjete sociale. Ai ndan me fansat imazhe dhe video të ndryshme, ndërsa nuk mungon me postime edhe nga përditshmëria.

25 vjeçari kësaj radhe duket se ka vizituar një nga vendet malore në Kosovë dhe këtu shfaqet së bashku me djalin e ish-presidentit Thaçi, Endrit Thaçin.

Të njëjtit pozojnë me një flamur në duar në të cilin shkruhet ‘Us h tria Çlirimtare e Kosovës (UÇK)’.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *