Moderatorja e njohur Arbana Osmani ka vendosur këtë pasdite t’u përgjigjet pyetjeve të ndjekësve në Instagram duke zbuluar shumë për veten.

Një prej ndjekësve e pyet për rrogën e saj të parë dhe Arbana tregon se ka qenë 40 mijë lekë të vjetra.

Kur u pyet për rrogën e fundit, Arbana qeshi duke mos dashur ta zbulojë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *