Mbi 90% e personave mbi 65% që va ks ino he n kundër KO VID do të hu mb in je tën. Ky nuk është një parashikim shkencor, por një paralajmërim i kon sp ira cio nis tit shqiptar, Alfred Cako.

Cako tha në rubrikën “Rrethi Katror” në Top Channel, 6 persona kanë vdekur sapo kanë bërë vaksinën. Sipas Cakos, pas vaksinimit, do të projektohet në kompjuter se sa vjet do të jetosh, pasi vaksinat kanë një kod të lidhur me 5G.

“Ky virus, ky mutacion është futur përmes vaksinës. Kemi 13 të vdekur, 6 nga vaksina dhe 7 nga një lloj medikamenti që bëhet para marrjes vaksinës. Kur të bëhet vaksina, duhet të nënshkruash. Vaksina ka një numër serie. Bëhet llogaritë me kompjutër, sa do ta lëmë këtë, deri në 65 vjeç, nuk na duhet më. Gjithçka do injektohet me rrjetin 5G. Kush bënë vaksinën mbi 65 vjeç, mbi 95% janë të eliminuar, do vdesin. Një pjese do i ndryshohet orientimi seksual me hormone.”, tha Alfred Cako

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *