Efe ktivi i Shqiponjave Nevaldo Hadëraj është shfaqur i p enduar në ambientet e gj ykatës. I riu ka kërkuar që në seancën e dhënies së masës së sigurisë të ishin të pranishëm edhe familjarët e Klodian Rashës, në mënyrë që t’ju kërkonte nd jesë publikisht.

“Kam vr arë një njeri, merrni ç’masë të doni. Dua të jetë edhe familja e tij këtu, t’ju kërkoj ndjesë publike”, -raportojnë burime për Dosja.al nga gjykata e Tiranës.

Përgjatë gjithë seancës ku u dha masa e sigurisë “arr est me bu rg”, polici nuk e ka ngritur kokën lart dhe gjatë gjithë kohës ka qëndruar me sytë poshtë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *