Nëna e dy vëllezërve që u gjetën të v r ar ë në Maliq, kërkon nga dre jtë sia të zbardhet ngjarja dhe të zbulohen aut orët.

E pyetur nga gazetarët nëse djemtë kishin k onf li kte, ajo thotë se nuk ka dijeni dhe nuk kishte vënë re asnjë shqetësim tek fëmijët e saj.

Nëna: Çfarëdo që të kishin le të trokisnin në derën time, do i përgjigjesha unë, jo të më merrnin jetën e dy trimave. Më mbyllën derën.

Kishin k onf likte djemtë?

Nëna: Asgjë nuk më thanë, kurrë nuk m’u ankuan. Nuk e di…

Me çfarë merreshin djemtë? Çfarë pune bënin?

Nëna: Ata kur gjenin punonin. Kur s’gjenin nuk punonin. Punë të ndryshme, me ndonjë shok… Por jo, punë kështu nuk kishin.

Gjatë kësaj kohe që ata munguan në shtëpi, i keni telefonuar?

Kush mendoni se e ka bërë?

Nëna: Unë po ta dija, bashkë me fëmijët e mi e me veten time…

Kanë qenë të shqetësuar djemtë këto kohë?

Nëna: Jo, jo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *