Ne lagjen time nuk ka shum goca,ato qe jane jan te vogla ne moshe.Por 2 komshijet motra njera 18 dhe tjetra 17 jane shum te hedhura ne trup,kan shum byth te mdhaja.I shihja qe me shikonin por nuk e ktheja koken ose ti ngacmoja se nuk ja vlente ngaqe i njoh dhe familjen.Nje dit ne fb me vjen 1 sms ku me thonte qe jam rina goca lagjes pse nk na flet,un i ktheva sms…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *