Një familje në Rusi kanë h.umbur jetën nga Covid-19 në vetëm pak ditë. Prindërit dhe vajza e tyre shtatzënë janë inf.ektuar nga koronavirus dhe fatk.eqësisht mjekët kanë arritur të shpëtojnë vetëm foshnjën.

Sipas mediave, një 64-vjeçar dhe gruaja e tij 61-vjeçare, bashkë me vajzën 36-vjeçare, kanë vdekur pas inf.ektimit me Covid-19.
Svetlana Sorochinskaya, 36 vjeçe vd.iq menjëherë pasi solli në jetë fëmijën.
Sipas informacioneve të dhëna nga të afërmit 64-vjeçari ka pasur një operacion në zemër, ndërsa dy.shohet se gruaja dhe vajza janë in.fektuar gjatë vizitave në spital.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *