Mjekët në lidhje me sëmundjen e të resë nga Anglia thonë se vetëm 1% e popullësisë e kanë këtë kancer, duke e bërë një rast shumë të rrallë.
ANGLI-Kimberley Eccles është një e re nga Anglia e diagnostikuar me një lloj kanceri të rrallë. Ajo është vetëm 23 vjeç dhe për shkak të pandemisë së Covid-19, i janë anuluar 3 vizita jetike që duhet të bëntë në SHBA. Mjekët në lidhje me sëmundjen e të resë nga Anglia thonë se vetëm 1% e popullësisë e kanë këtë kancer, duke e bërë një rast shumë të rrallë.

Ndërkohë që mjekët që do të kryente trajnimin në SHBA, i thanë me anë një një video-telefonate në muajin gusht që i kanë mbetur vetëm 6 muaj jetë. Asaj i janë pezulluar 3 vizita që nga muaji gusht deri tani për shkak të Covid-19

“Më është dhënë një shans 1% për të mbijetuar dhe më kanë thënë që kam rreth gjashtë muaj jetë“, tha Kimberley në një intervistë për mediat.

Ndërkohë që kjo nuk është vajza e vetme nga Anglia që i janë anuluar trajtimet dhe operacionet vitale në vende të tjera për shkak të pandemisë që ka kapluar botën.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *