Personat që shihni në foto janë dy vëllezërit Andrea dhe Martin Olldashi të cilët u gj.etën të vr.arë ditën e sotme në Maliq.

Por emrat e tyre nuk janë të panjohur për policisë, pasi në vitin 2012 ak.uzohet se i kanë vendosur t.ritol një lokalit të Gjergji Lekës, ish-futbollist.

Vetë futbollisti Leka deklaroi se ngjarja e rë.ndë kishte lidhje me një kon.f.likt të hershëm mes tij dhe dy vëllezërve Olldashi.

Një ditë pas ngjarjes së r.ëndë, policia e Pogradecit arr.e.stoi vëllezërit Olldashi të dy.shuar si autorët kryesorë të ngjarjes, por i liroi ata pas tre ditësh për mungesë provash.

Ndërkohë që pak vite më vonë, në vitin 2017 janë arr.estuar edhe për vj.edhje të sendeve me vlerë në disa banesa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *