Ja masat e reja te njoftuara diten e sotme nga Ministrja Manastirliu
Pezullimi i fluturimeve me Britanine e Madhe nga dita e marte deri ne 6 janar si dhe 14 dite karantine per ata qe vijne nga Britania e Madhe
Kufizimi i levizjes nga 20:30 deri ne 06:00 nga data 24 deri ne 5 janar si dhe pajisja me autorizim gjate daljes jashte ketij orari, gjithashtu është kufizuar orari i lokaleve.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *