Një ngjarje e r ëndë ka ndodhur në Maliq ku dy vëllezër, dy shohet se janë vr arë me ar më zj arri.

Trupat e paj etë të tyre janë gjetur sot, në fshatin Zvirinë, në afërsi të vendit të quajtur “Kisha e vogël”.

Ata janë identifikuar si vëllezërit Andi Olldashi 33 vjeç dhe Martin Olldashi, 31 vjeç, banues në Pogradec.

Këta shtetas, ishin larguar nga banesa e tyre që prej mbrëmjes së datës 07.12.2020.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *