Zahid Khan, një milioner i ri, parkoi Ferrarin e tij të shtrenjtë para një gjykate, por kur u kthye u sh.okua kur pa çfarë i kishin bërë, percjell.

Policia e Midlandit sekuestroi mjetin dhe më pas e shkatëroi atë pasi kishte menduar se ishte e vjedhur.

Ai e zbuloi këtë vetëm kur doli jashtë. Makina aq e shtrenjtë ishte në fakt në pronësi të djalit

por gjithsesi ai u arr.estua dhe çështja nuk është zgjidhur akoma.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *