Shkurta Gashi deri më sot nuk ka pasur asnjë koment për komentet rreth lidhjes së saj.Për këngëtaren është hera e parë që këngëtarja ka sqaruar për Prive gjerë e gjatë risitë në jetën e sajë personale. Shkurta ka pranuar lidhjen e dashurisë teksa ka folur edhe për të kaluarën e personit të zemrës, pjesë kjo që është komentuar goxha.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *