Një ngjarja e rëndë ndodhi mbrëmë në Bulqizë, ku në Fushë-Bulqizë-Kodër Dane u që.llua me ar më, 23-vjeçari Elidon Basha. Pasi u që llua me ar më, i riu u dërgua me urgjencë në spitalin e Bulqizës. Por në vend që të merrte ndihmë mjekësore, për të riun e pla gosur këtu nis tm erri.

Burime për Dosja.al bëjnë me dije se i riu është paraqitur në spitalin e Bulqizës në orën 23:00 ku ka marrë ndihmën e parë mjekësore. Por duke qenë se ky spital nuk ka kirurg, ai është dërguar në spitalin e Peshkopisë në mënyrë që të bëhej nxjerrja e pl umbit.

Por as në Peshkopi nuk ka mundur të marrë ndihmë mjekësore dhe gjendja e tij është përkeqësuar. Në orën 2:00 pas mesnate e ditës së sotme, ai është dërguar për në spitalin e Traumës në Tiranë, por ka ndërruar jetë rrugës.

Ngjarja e rë ndë u zbulua mëngjesin e sotëm. Vetë Policia e Shtetit raportoi se Elidon Basha, 23 vjeç u që llua nga pakujdesia nga shoku i tij, teksa kishin dalë për gj ueti në Bulqizë. Por, shoku i tij, Klodian Kola, i ka hedhur poshtë a kuzat dhe ka deklaruar se ata janë që lluar nga persona të tjerë dhe se ka qenë ai personi që e ka ndihmuar vi ktimën..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *